حسابرس رسمی

مزیت های حسابرس رسمی شدن

مزایای حسابرس رسمی !

حسابرس رسمی
بررسی مزیت های حسابرس رسمی و اهمیت وجود آن

بسیاری از افراد به رشته حسابداری علاقه زیادی دارند. همچنین به دنبال انجام این حرفه به عنوان یک شغل دائمی برای خود هستند. ممکن است برای افراد این سوال پیش بیاید که حسابرسان رسمی چه کسانی هستند و چطور می توانند به یک حسابرس رسمی تبدیل شوند. ما در این قسمت می خواهیم در رابطه با وظایف و خدمات یک حسابرسان رسمی صحبت کرده و اطلاعات بسیار مفید و کاملی را در این زمینه به شما ارائه دهیم‌.

حسابرس رسمی کیست؟

اگر یک حسابدار در آزمون جامعه حسابرسان رسمی ایران شرکت کند و در این آزمون قبول شود، می تواند به راحتی به عضویت جامعه حسابرسان رسمی در بیاید. یک حسابدار پس از قبولی در این آزمون می تواند به عنوان یک حسابرس رسمی شروع به کار نماید. در نظر داشته باشید حسابداری که در این آزمون قبول می شود، یک فرد قسم خورده به وزارت امور اقتصادی و دارایی محسوب می گردد. سپس می تواند به کار حسابرسی مشغول شود. حسابرسان رسمی دارای مهر و امضایی می باشند که به راحتی مورد تایید سازمان امور مالیاتی کشور است.

بررسی خدماتی که حسابرس رسمی ارائه می دهد

حسابرس رسمی شدن
مزایای حسابرس رسمی شدن و روند انجام آن

حسابرس رسمی می‌ تواند به صورت های مختلف مشغول به کار شود. به عنوان مثال این افراد می‌ توانند به صورت انفرادی یا همان حسابرس رسمی مستقل مشغول به کار شوند. همچنین می‌ توانند به صورت گروهی یک شرکت حسابرسی تاسیس کرده و خدمات تخصصی ارائه دهند. این افراد با رعایت قوانین و مقررات حاکم در این خصوص می توانند خدمات بسیار عالی به افراد ارائه دهند.

خدماتی که از جانب حسابرس رسمی ارائه می‌ شود شامل انواع حسابرسی نظارت بر تصفیه، بازرسی قانونی ارزیابی سهام و سهم‌ الشرکه، مشاوره مالی، خدمات مالی، حسابداری مالیاتی، پیاده سازی و طراحی سیستم مالی، داوری مالی، ارائه خدمات کارشناسی به مراجع قضایی و … می باشند. البته این خدمات بسیار متنوع هستند‌. در نظر داشته باشید همانطور که عنوان شد مهر و امضای حسابرسان رسمی دارای اعتبار بسیار زیادی می باشد‌. فرقی نمی‌ کند که حسابرسان رسمی به صورت مستقل یا به صورت یک شرکت گروهی مشغول به کار باشند. مهر و امضای تمام حسابرسان رسمی در برابر قانون یکسان و مساوی است.

در نظر داشته باشید که تمامی شرکت‌ هایی که دارای یک درآمد ثابت می باشند از طرف سازمان امور مالیاتی کشور ملزم به استخدام حسابرسان رسمی می باشند. حسابرس رسمی یکی از مهم‌ ترین افرادی است که می تواند به این شرکت‌ ها سر بزند. این شرکت‌ ها با حسابرسان رسمی می توانند در زمینه حسابرسی داخلی همکاری کنند. در نظر داشته باشید که گاهی برخی از این شرکت‌ ها به دنبال دریافت وام بانکی هستند. بانک مورد نظر تنها صورت های مالی که به مهر و امضای حسابدار رسمی رسیده است را مورد تایید قرار می‌ دهد. این بانک تنها با این صورت های مالی پرداخت وام را انجام می دهد. شرکت های پیمانکاری که در مناقصه های دولتی شرکت کرده و یا قصد شرکت در این مناقصه ها را دارند می توانند از حسابرس رسمی برای تاییدیه صورت های مالی خود بهره ببرند.

بررسی مزایای حسابرس رسمی شدن

شاید این سوال برای شما پیش بیاید که مزایای حسابرس رسمی شدن چیست و چرا افراد باید به دنبال این موقعیت شغلی باشند و بخواهند در آزمون های مربوط به آن شرکت کنند. مهمترین و اولین مزیت حسابدار رسمی شدن پیدا کردن شغل و کار بسیار مناسب می باشد. یک حسابرس رسمی می تواند در یک مسیر پایدار قرار گرفته و آینده شغلی خود را تا حدود بسیار زیادی تضمین کند. کسی که این آزمون‌ ها را با موفقیت پشت سر بگذارد می‌ تواند فرصت های شغلی بسیار زیادی به دست بیاورد. همچنین در مقایسه با سایر حسابرسان شرایط کاری عالی برای خود دست و پا کند.

یکی دیگر از مزیت های حسابرس رسمی شدن داشتن حقوق و درآمد بسیار بالا نسبت به حسابداران ثابت می باشد. حسابرسان رسمی در برابر حسابداران ساده از درآمد بیشتری برخوردار هستند. حسابرسان رسمی می‌ توانند خودشان یک موسسه حسابرسی تاسیس کنند. سپس مشغول به کار شوند‌. لزومی ندارد که به عنوان یک حسابدار یا یک حسابرس در شرکت های دیگر مشغول به کار شوند. آن ها می‌ توانند شرکت خود را تاسیس کرده و ماموریت های شغلی متنوعی را تجربه کنند. همچنین ساعت کاری حسابرس رسمی منعطف می باشد و پروژه های مختلفی را انجام می دهد.

بررسی روند حسابرس رسمی شدن

اگر می خواهید به عنوان یک حسابرس رسمی مشغول به کار شوید باید در ابتدا در رده شغلی کمک حسابرس مشغول به فعالیت شوید. افرادی که می‌ خواهند به این مقطع شغلی برسند باید از حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی در رشته های حسابداری و مالی برخوردار باشند. همچنین باید ۶ سال سابقه کار حسابرسی در این زمینه کسب کنند. البته این سابقه کاری باید بعد از دریافت مدرک کارشناسی لحاظ شود‌. یکی از نکات بسیار مهمی که شما باید در رسیدن به مقطع حسابرس رسمی به آن توجه کنید قبولی در آزمون های گزینه ای و تشریحی حسابداری می باشد. همچنین آزمون هایی نیز در رابطه با حسابرسی و قوانین محاسبات، مالیات و تجارت برگزار می‌ شود. افراد باید در تمام این آزمون ها نمره لازم را کسب کنند.

افرادی که در رده شغلی کمک حسابرس مشغول به کار هستند بعد از گذراندن چندین سال سابقه کاری می توانند در آزمون حسابرس رسمی شرکت کنند. این افراد می توانند از تجربه های خود بهترین استفاده را ببرند.

تفاوت یک حسابرس رسمی و یک حسابدار

اگر بخواهیم به بررسی تفاوت یک حسابرس رسمی و یک کارمند حسابداری بپردازیم می‌ توان گفت داشتن تبحر در انجام امور حسابداری یکی از نکات بسیار مهم و تفاوت اصلی بین این افراد می باشد. حسابرس رسمی دارای سوابق کاری بسیار زیادی است. با داشتن مطالعات زیاد در سطح علمی می‌ تواند از تبحر و مهارت بسیاری برخوردار شود. این موضوع می‌ تواند در دید و نگرش حرفه‌ ای این افراد تاثیرگذار باشد. همچنین یک نگرش و مهارت بسیارعالی را برای آن ها به وجود آورد. وظایف یک حسابرس رسمی نسبت به یک حسابرس معمولی بسیار بیشتر و گسترده تر می باشد.

یک حسابرس رسمی دارای وظایف کلی و تخصصی و مدیریتی زیادی است. یک حسابدار ساده تنها باید به بررسی صحت و سقم صورت های مالی بپردازد. همچنین مسئولیت های مدیریتی را برعهده ندارد. حسابرس معمولی فقط کار های روتین مالی را انجام می‌ دهد و وظایف کلی تری در رابطه با هزینه ها، افزایش سود و درآمد شرکت ندارد‌. تمام این وظایف بر عهده یک حسابرس رسمی می باشد تا بتواند از صحت کار حسابرسان ساده خود مطمئن شده و در این زمینه اطمینان به دست آورد.

درآمد حسابرسان رسمی

در نظر داشته باشید که میزان درآمد یک حسابرس رسمی به موارد بسیار زیادی بستگی دارد. به عنوان مثال شرکت و سازمانی که این حسابرس در آن فعالیت می کند یکی از مواردی‌ می باشد که می تواند بر روی درآمد کلی این افراد تاثیر بگذارد. زمانی که افراد در آزمون های مربوطه پذیرفته می‌ شوند و مدرک حسابرس رسمی خود را دریافت می کنند، یعنی از مهارت و تخصص بسیار بالایی در حرفه حسابرسی و حسابداری برخوردار هستند. همچنین می‌ توانند با نرم‌ افزار‌های مالی مختلفی کار کرده و در این زمینه تبحر و مهارت زیادی کسب کنند. بنابراین حقوقی که به این افراد پرداخت می‌ شود بسیار بیشتر از حقوق و دستمزد یک حسابرس معمولی و یک حسابدار عادی می باشد که مطابق قانون کار دریافت می کنند.

به همین دلیل افرادی که به دنبال به دست آوردن درآمد، حقوق و مزایای بیشتری هستند باید در آزمون حسابرس رسمی شرکت کرده و در این زمینه موفق شوند. در صورت موفق شدن در آزمون حسابرس رسمی می توانند از حقوق و مزایای بسیار عالی برخوردار بوده و در موقعیت شغلی خود ارتقا پیدا کنند.

کلام آخر

در مطالب بالا سعی کردیم تا در رابطه با حسابرس رسمی و وظایف آن صحبت کنیم. همچنین روند حسابرس رسمی شدن را به شما عنوان کنیم تا در این زمینه بتوانید اطلاعات مفیدی کسب کنید‌. بسیاری از حسابداران پس از شش سال تجربه کاری به دنبال شرکت در آزمون حسابرس رسمی می باشند تا از این طریق بتوانند به ارتقا شغلی رسیده و حقوق و مزایای زیادی دریافت کنند.

حسابرس و حسابدار معمولی حقوقی معادل با حقوق وزارت کار دریافت می‌ کنند. افرادی که در این زمینه مهارت و تسلط بسیار زیادی دارند و از تجربه کاری بالایی برخوردار هستند، می توانند به راحتی و تنها با شرکت در آزمون حسابرس رسمی به یک مقام بسیار بالا دست پیدا کنند. همچنین دارای یک شغل مدیریتی بسیار عالی شوند. این افراد می‌ توانند به صورت مستقل و انفرادی مشغول به فعالیت شده و یا یک شرکت معتبر در این زمینه تاسیس کرده و حسابرسان مختلفی را گرد هم آورند. یک حسابرس رسمی می تواند برای خود کار کرده و از ساعت های کاری انعطاف پذیری بهره مند شود. می‌ توان گفت سختی های شرکت در این آزمون ارزش یک حسابرس رسمی شدن را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *